Over La Fraise

We geven al ons geld uit aan avocado op toast, drinken alleen flat whites in een koffietentje in Amsterdam met een fiets aan de muur. We zijn lui, geen echte doorzetters, kunnen niet omgaan met tegenslagen en willen alleen maar backpacken door Vietnam en luieren op Bali.

Als je millennial bent (net zoals ik) heb je één van deze vooroordelen vast wel eens een keer gehoord. Dikke onzin natuurlijk, maar ik ben wel van mening dat een generatie bepaalde eigenschappen en ervaringen deelt. Vele van ons zijn bijvoorbeeld vast bekend met het eindeloos solliciteren nadat je afgestudeerd bent, maar uiteindelijk na honderd brieven terecht kwam op een functie ver onder je niveau als nasleep van de crisis (geen doorzetters, m’n reet).

Millennials zijn carrière gericht, multitaskers en we kunnen ons snel aanpassen. We genieten van de kleine dingen in het leven, vinden het milieu belangrijk, willen de wereld beter achterlaten en houden van mooie dingen.

Identificeer jij jezelf als carrièregerichte millennial? Hou je van nieuwe dingen ontdekken, ben je een levensgenieter en wil je het beste uit jezelf halen? Dan is La Fraise geschreven voor jou.