7 leukste kerstcadeautjes voor een carrièretijger

Posted on
cadeautips voor business

Yes! Het is december! Tijd voor gezelligheid, lekker eten, feestdagen, dekentjes, kaarsjes en…cadeautjes! Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een echte carrièretijger? Of misschien wel voor iemand die net met haar carrière begint? Of iemand die net een nieuwe baan heeft? Zoek dan niet verder! Hieronder een lijstje met 7 cadeautjes waar iedereen die werkt blij van wordt!

1. Little Black Book – A Toolkit for Working Women

little black book a toolkit for working women

Een superklein, makkelijk leesbaar en inspirerend boekje met tips en inspiratie voor je eigen carrière. Dit boekje leest heel erg makkelijk weg en is geschikt voor iedereen met een carrière. Het maakt niet uit of je starter bent of allang in een senior positie zit, ik denk dat iedereen hier wel wat tips uit kan halen. En vanwege het fijne prijsje ook leuk om cadeau te doen als je een kleiner budget hebt. Little Black Book – A Toolkit for Working Women van Otegha Uwugba is in het Nederlands en Engels onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor €9,99.

2. Een maaltijdbox

Mensen die veel uren maken hebben niet altijd zin en tijd om uitgebreid te koken na een dag hard werken. Altijd maar pizza bestellen of snel een frietje halen van het station is natuurlijk geen goed idee. Een maaltijdbox is dan superhandig!

Ik heb zelf laatst voor het eerst een geprobeerd en ik had echt in een handomdraai een hele lekkere maaltijd op tafel. Alles vers, je hebt altijd wat in huis en het is eens een keer wat anders dan die eeuwige nasi als ik het even niet meer weet. Er zijn veel maaltijdboxen te vinden, ik weet alleen niet of je ze ook allemaal cadeau kan doen. Bij HelloFresh kan je in ieder geval een cadeaubon bestellen, super leuk!

3. Planner

Handige planner

Een echte business woman heeft haar zaakjes goed op orde. Een mooie planner om alle afspraken en projecten in te noteren mag dan ook niet ontbreken. Wat dacht je van deze handige planner van Studio Stationery. Ik gebruik hem nu een half jaar en ik ben er nog steeds heel erg blij mee.

4. To do lijstje

Sommige mensen maken lijstjes om het lijstjes maken, maar ze zijn vooral heel erg handig. Er zijn zoveel leuke boekjes speciaal voor to do lijstjes verkrijgbaar, daarnaast hoeven ze ook niet heel erg prijzig te zijn. Als je op Etsy zoekt op To do list notepad, dan krijg je ontzettend veel leuke opties te zien. Probeer dan nog maar eens te kiezen!

5. Nice Girls Don’t Get the Corner Office

nice girls don't get the corner office

Ik heb al meerdere keren het boek van Lois Frankel aanbevolen aan verschillende vrouwen met allerlei carrièregerichte vragen. Elk issue wat je maar kan bedenken over je carrière wordt behandeld in dit boek. Heel handig voor die ene vriendin of zus die weleens onzeker is over haar carrière (en wie is dat nou niet?). Bonus: het boek kost maar €15!

6. Mobiele oplader

Sommige mensen zijn altijd on the go en zitten vastgeplakt aan hun telefoon. Nog even snel een mailtje hier, een social post daar en voor je het weet is de batterij op. Het perfecte cadeau voor deze reislustige carrièremakers is dan ook een mobiele oplader. Altijd handig om te hebben (ook als je niet aan het werk bent).

7. Mok voor op kantoor

Als je het écht niet meer weet, dan kan je altijd nog een mok cadeau doen. Een mok is altijd functioneel en een echt leuke zal met liefde worden gebruikt. Op Etsy kan je de leukste en meest originele mokken vinden. Zoals je kan lezen, ik ben fan van Etsy! Naast dat je er hele leuke cadeautjes kan vinden, steun je ook nog kleine ondernemers in plaats van een grote keten.

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.